WEDSTRIJD ZVC Leopoldsburg - Real Noorderwijk  3 - 9  (2-4)

DATUM 01-03-2013  20:20

DOELPUNTEN

VERSLAG Real Noorderwijk mocht wederom op verplaatsing spelen, deze keer stond een trip naar Leopoldsburg op het programma. Om allerlei redenen een geladen wedstrijd en zelfs bij de voetbalbond had men extra controle gestuurd. De beloften hadden slechts 1 opdracht : winnen ! Elouadi zet Real snel op voorsprong en even snel kan Ramaekers gelijk stellen. Caers scoort vlotjes de 1-2 en 1-3, kapitein Lambaerts de 1-4. De thuisploeg kan in de 1ste helft enkel nog scoren via een penalty, Van Kort mist niet : 2-4. Mike Verheyen speelt een erg ongelukkige wedstrijd en pakt zowel geel als rood voor de rust. Real blijft de betere ploeg, Van Der Auwera speelt een sterke wedstrijd en heeft in menige aanval een voetje ertussen. Gefocust blijven is echter de boodschap ! Becirbegovic en Lambaerts brengen de youngsters op een comfortabele 2-7 voorsprong, Leopoldsburg spartelt nog even tegen, Bikkembergs met de 3-7. Het liedje van de Limburgers is daarna uitgezongen en Becirbegovic zet met zijn 3e van de avond de 3-8 op het bord, Jeff Peeters knalt de 3-9 nog binnen. Dankzij deze overwinning komen de Noorderwijkse beloften op kop in het klassement. Verdiende zege !

Real speelde met Van Bael, Van Der Auwera, Peeters, Lambaerts, Scheerens, Caers, Becirbegovic, Elouadi en Verheyen.